Shakespeare and Sons | Cizojazyčná knihkupectví v Praze | exteriér
Shakespeare and Sons | Cizojazyčná knihkupectví v Praze | vchod
Shakespeare and Sons | Interiér
Shakespeare and Sons | Cizojazyčná knihkupectví | Výběr knih
Shakespeare and Sons | Překlady české literatury
Pražské knihkupectví
Knihy, knihy a zase knihy!
Shakespeare and Sons | Logo

Shakespeare and Sons

Název Shakespeare and Sons nese malebné a výborně zásobené knihkupectví, které se nachází v Praze na Malé Straně. Shakespeare and Sons na Malé Straně pořádá čas od času různé akce jako jsou křty knih nebo předčítání beletrie a poezie, o nichž se dozvíte z webových stránek knihkupectví. Najdetetam také stovky elektronických knih, které si můžete po zakoupení stáhnout. Elektronické knihy jsou dostupné ve všech žánrech a v mnoha jazycích a jsou často levnější než tištěné cizojazyčné knihy v Praze a také ekologičtější. Shakespeare and Sons nabízí hlavně knihy v angličtině a němčině, ale najdete zde také knihy psané španělsky, francouzsky a dalšími jazyky. V e-shopu knihkupectví můžete zakoupit také knihy ve výprodeji a celou řadu nových titulů. Pokud zde nenajdete knihu, kterou hledáte, Shakespeare and Sons, jež knihy pravidelně dováží ze Spojených Států a z Velké Británie, pro vás danou knihu speciálně objedná. Pokud máte naopak již knihovnu přeplněnou knihami nebo se stěhujete a potřebujete se některých knih zbavit, můžete je v Shakespeare and Sons prodat. Neváhejte se zeptat, budete-li potřebovat něco konkrétního, v knihkupectví vám rádi vyjdou vstříc. Nezapomeňte si také zažádat o věrnostní kartičku, díky které získáte slevy a dozvíte se o chystaných akcích. Zajděte do pražského knihkupectví Shakespeare and Sons ještě dnes a pořiďte si novou knihu, do které se s chutí začtete.

Budete - li cestovat Berlínem, zastavte se v druhém knihkupectví Shakespeare and Sons v živé umělecké čtvrti Berlína v Prenzlauer berg.
 

Shakespeare and Sons Malá Strana: U Lužického semináře 10, Praha 1, +420 257 531 894. Shakespeare and Sons Berlin - Prenzlauer berg, Raumerstrasse 36, +420-380 711 203, www.shakes.cz

Gallery

Štítky

Podobné články

Prozkoumejte naši mapu!

Vyberte si místa, která chcete v Praze navštívit na naší interaktivní mapě s přehlednými kategoriemi a popisky. Na jednom místě najdete jejich lokaci i bližší informace, takže svůj výlet naplánujete raz dva.

Začněte objevovat